Convocatòria d'ajuts de subministraments energètics

Dimarts, 12 de març de 2024

Es poden presentar entre el 6 i el 27 de març, telemàticament o presencial, i cal que les diverses factures s’hagin abonat en el moment de sol·licitar-ne la subvenció

Osona Acció Social obre la convocatòria d’ajuts per cobrir les despeses de subministraments energètics destinats al consum -aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, entre altres- per als habitatges on hi visquin famílies en situació de vulnerabilitat. Per acollir-s’hi els habitatges que formin part dels municipis que s’han adscrit en aquesta convocatòria i que formen part del consorci: Alpens, Calldetenes, Espinelves, Gurb, Les Masies de Roda, L'Esquirol, Lluçà, Montesquiu, Olost, Orís, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Rupit i Pruit, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí d'Albars, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d'Osormort, Sant Vicenç de Torelló, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Maria de Besora, Sobremunt, Sora, Tavèrnoles, Tavertet, Vidrà, i Vilanova de Sau.

Les sol·licituds es podran presentar del 6 al 27 de març, ambdós inclosos:

  • Presencialment a Osona Acció Social de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. (Edifici Auditòrium. C. Molí d’en Saborit, 2. 3a planta 3a porta. 08500 Vic).
  • Presencialment al Ajuntament d'Oristà en horari d’atenció habitual.

Cal complir els requisits que es detallen en les bases dels ajuts que podeu consultar en aquest enllaç. S’acceptaran les factures emeses a partir de l’1 d’abril de 2023 fins ara i que s’hagin pagat en el moment de formalitzar la sol·licitud, amb un comprovant que ho justifiqui.

Per a més informació podeu trucar al 931 710 073 o escriure a ajuts@cssosona.cat.

Darrera actualització: 12.03.2024 | 21:55