6 grups participen a la 9a Trobada de Corals del Lluçanès celebrada a Sant Bartomeu del Grau

Divendres, 9 de febrer de 2024

Aquest diumenge, 4 de febrer, unes 200 persones han assistit a la 9a Trobada de Corals del Lluçanès, celebrada a l’església de Sant Bartomeu del Grau amb l’actuació de sis corals.

 

L’obertura de l’acte, que portava per títol ‘Nadales i altres cançons’, va anar a càrrec de l’alcalde del municipi, Francesc Xavier Puig. Durant la presentació, Joan Aguilar va aportar el seu toc d humor característic i, en el tancament, la regidora de Joventut i Vellesa Marta Molas també va dirigir unes paraules als assistents. Els diferents grups van delitar el públic amb les seves cançons, la major part  nadales,  però també es va poder escoltar alguna havanera, balada o sardana.  Les actuacions van finalitzar amb el cant conjunt de Sant Josep fa bugada per part de totes les corals.

 

Després de l'actuació, participants i acompanyants de les diferents colles van gaudir d’un berenar que es va servir al casal social del municipi.

 

L’acte s’ha realitzat gràcies a la participació de les diverses corals del Lluçanès, en especial del Cor del Grau per la seva col·laboració en l’organització, així com del Consorci del Lluçanès i l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau.

Darrera actualització: 9.02.2024 | 10:30