Intrús. Jazz pel forat del pany

Diumenge, 25 de setembre de 2022 a les 00:00

Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

El cicle de concerts Intrús. Jazz pel forat del pany arriba a la seva cinquena edició amb la programació d’11 concerts entre el 4 de setembre i el 22 d’octubre.

La proposta musical contempla un gran ventall d’estils i propostes, amb sonoritats i instruments variats, des del gospel vocal a la improvisació lliure, passant per una revisió jazzística de compostiors com Mompou i per pinzellades de música electrònica, i aposta, un any més, per la paritat en la selecció dels grups i per apropar-se a d’altres disciplines artístiques.

Podeu consultar la programació a la web www.llucanes.cat/intrús. 

A més de la proposta musical de gran qualitat, l’Intrús vol posar en valor el patrimoni local ubicant els concerts en espais patrimonials, com esglésies, masies i espais industrials que configuren el patrimoni cultural del Lluçanès.

Per altra banda, a cada concert se sortejarà un lot de productes locals de l’associació Lluçanès a Taula, per tal de donar a conèixer la bona feina i la qualitat dels productes dels productors i elaboradors del Lluçanès, configurant així un triangle cultural format per la música, el patrimoni i els productes locals.

Es poden adquirir les entrades anticipades amb un cost de 6€ (menors de 12 anys gratuït) a la web www.llucanes.cat/entrades, o a taquilla el mateix dia del concert amb un cost a de 8€ (menors de 12 anys gratuït).

El cicle de concerts Intrús. Jazz pel forat del pany és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i del Consorci del Lluçanès, amb el suport dels ajuntaments dels municipis participants i de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 25.09.2022 | 20:03