Salutació de l'alcalde


 

Marc Sucarrats

Hola!

Benvinguts i benvingudes al nostre portal virtual d'informació municipal.

Veïns i simpatitzants del municipi d'Oristà, és un honor i un orgull  ser l'alcalde del municipi més gran del Lluçanès en quant a territori, amb tota la varietat i diversitat meravellosa que això comporta. Des dels diferents nuclis de La Torre i Oristà, passant pel Raval de Sant Feliu. Des de bandolers històrics com en Perot Rocaguinarda fins a jaciments per acabar de desenvolupar i promocionar, com és Puig Ciutat. Des del Museu de Terrissa dels Països Catalans i la Cripta pre-romànica, a esglésies i masies repartides per tot el municipi. Un territori on sobretot la pagesia, l'agricultura i la ramaderia hi tenen un paper molt important, segurament la principal font d'ingressos del municipi, i per la qual cosa no podem descuidar,  ja que són ells qui ens vetllen el territori. Tenim diverses cases rurals en ple funcionament, però cal potenciar i promoure més el turisme i desenvolupar altres vies, com crear un entramat econòmic per tal d'evitar que els joves marxin, i afavorir que es quedin al municipi.

Tant l'equip de govern com jo mateix, us agraïm  la vostra confiança, i dir-vos que  intentarem  des del treball diari, humilitat i lleialtat al municipi,  estar-ne a l'altura,  i per tant restem a la vostre disposició per les vostres inquietuds  i possibles projectes a desenvolupar. Des de la transparència i modèstia com a representants d'un ens petit, intentarem treballar en aquest sentit i sent conscients que avui dia la informació en el món on vivim és vital i molt necessària.

Espero que aquest portal web us sigui una eina útil i pràctica, igual que la pàgina del facebook  que hem obert per promoure les activitats que es realitzen. Per tant que us serveixi d'informació  tant a la gent del municipi, com als simpatitzants dels voltants i més llunyans que busqueu  informació per poder-nos  visitar i conèixer. 


Marc Sucarrats Sabatés
Alcalde d'Oristà

    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2019 08:35