5a Trobada Nadalenca de les Corals del Lluçanès

Dimecres 17/01/2018

El diumenge 14 de gener, l'església parroquial d'Olost de Lluçanès es va omplir amb més de 260 persones que van assistir a la 5a Trobada nadalenca de Corals del Lluçanès.

L'obertura de la trobada va ser a mans de Josep Maria Freixanet i Mayans, alcalde del municipi, i la presentació de l'acte i de les diferents corals participants va ser dirigida per Pere Martí Grau, regidor de l'àrea de serveis a la ciutadania. L'acte va arrencar amb l'actuació de Cor del Grau. A continuació van anar actuant la resta de corals; aquest any amb un total de 7 corals i cors que van delectar el públic: Cor del Grau, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, els Cantadors de La Torre, la Coral Sant Jordi, la Coral de Sant Feliu Sasserra, els Cantadors d'Oristà i la Coral d'Olost, d'acord amb l'ordre d'actuació. Destacar que aquest any els Grup de joves de Sant Feliu va poder participar en l'acte oferint-nos rei negre que de ben segur va fer emocionar a més d'un. Enguany, el grup Lluçaveus no va poder participar en l'acte per problemes d'agenda.

 

Un cop acabades les actuacions individuals, els membres de totes les corals i cors van pujar a l'escenari per cantar la cançó conjunta, El desembre congelat, de la qual també hi va participar el públic assistent.

 

Tot seguit i per cloure l'acte, els membres de la Coral d'Olost van convidar a totes les persones presents a un bon berenar ofert en l'espai del Casal dels Avis del mateix municipi.

 

Aquesta activitat ha estat organitzada pel conjunt de corals i cors del Lluçanès, amb el suport de la Directora del Centre de Dia Bona Sort de Prats de Lluçanès i la dinamitzadora de la gent gran del Consorci del Lluçanès. Col·laboren en l'acte l'Ajuntament d'Olost, i el Consorci del Lluçanès.

 

Per més informació:

Consorci del Lluçanès

c/ Vell, 3 08515 Santa Creu de Jutglar

93 888 00 50

dinamitzacio@consorci.llucanes.cat

Imatges i vídeos

Foto Conjunta de les coralsFoto general de les coralsFoto general de les coralsFoto de la coral de La TorreFoto de la coral d'OlostFoto de la coral d'OristàFoto de la coral de Prats de LluçanèsFoto de la coral de Sant BartomeuFoto de la coral de Sant BoiFoto de la coral de Sant Feliu Sasserra
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2019 08:35