Ruta del pa

Al Lluçanès pots fer una ruta turística agroalimentària per conèixer el camí del blat forment del camp a taula.

Podràs visitar una finca de pagès on es cultiva el blat, un antic molí fariner i un forn de pa on treballen el blat forment.

Tot a través dels seus protagonistes.

Com funciona la ruta?

 

  • Punts de visita: La ruta comprèn 3 punts de visita (finca, molí i forn) en diferents municipis del Lluçanès. Hi ha l'opció de visitar només un o dos punts de visita.
  • Dates i horaris: L'època recomanada per fer la ruta és de l'abril al juliol qualsevol dia de la setmana amb reserva prèvia. Grup mínim de 6 persones. Habitualment en horari de matí
  • Guiatge: Ruta guiada pels mateixos responsables de la finca, el molí i el forn.
  • Durada i desplaçament: La ruta íntegra dura 4 h i té 38 km.
  • Cost: 15 € adults i 5 € infants (de 6 a 12 anys). La visita només a punts concrets té cost propi. (Consulteu-ne la descripció al tríptic).
  • Punts de visita: Trobareu tots els punts de visita geolocalitzats i podreu visualitzar-los al mapa.
  • Restaurants: Us oferim una llista de restaurants que treballen amb blat forment (cal reserva prèvia).
  • Forns: També us detallem també tots els forns on podeu comprar pa de blat forment.

 

A tenir en compte!

01. És imprescindible fer una reserva prèvia omplint aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdp1oHnRZiGbrQhSE4LPum4yk361McsH2kv2zU-vPaAtfqaRw/viewform

o posant-vos en contacte directament amb:

MAS TERRICABRAS

rutadelpa@gmail.com

t.699 713 826

    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/08/2019 14:16