Trobada de caramellaires al Santuari del Munts

Dijous 16/05/2019

El diumenge 12 de maig, 5 colles caramellaires del Lluçanès es van aplegar per participar en la Trobada de Caramellaires, celebrada per onzè any consecutiu al Santuari dels Munts.

Les colles participants van passar a interpretar les diferents cançons un cop acabada la celebració de la missa setmanal. Sota la presentació de Jaume Cribillés (membre del Cor del Grau i de Lluçaveus) va actuar en primer lloc la Coral de Sant Feliu, que va poder sumar-se de nou en aquesta ocasió, Seguidament van cantar el Cor del Grau, el Cor de La Torre, els Cantadors d´Oristà, i tancant el repertori de colles individuals, la Coral de Sant Jordi que van cantar per primera vegada en públic la sardana Pasqua Pradenca, després de molts anys.

Enguany i de nou, els cantadors i cantadores de les diferents colles es van aplegar per cantar de forma conjunta La Sardana del Lluçanès, agrupant a més de cinquanta cantaires. La Sardana del Lluçanès és composada per Ovidi Cobacho com a tribut i mostra d'afecte al Lluçanès. Per tal de poder cantar-la en aquesta ocasió, els components de les diferents corals havien realitzat prèviament varis assajos conjunts, amb Carme Fernández a la direcció.

Tot seguit, els cantaires i els seus acompanyants van gaudir del refrigeri al cloure's l'acte per agrair-los la seva participació, ofert pel Consorci del Lluçanès.

La trobada es realitza gràcies a l'aportació desinteressada de les diferents colles de cantaires que hi participen i amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès.

Imatges i vídeos

trobada caramellairestrobada caramellairestrobada caramellairestrobada caramellairestrobada caramellairestrobada caramellaires
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/10/2020 14:55