Trobada d'Alcaldes i Regidors del Lluçanès a Oristà

Dissabte 30/01/2016
Oristà obre les jornades de les diverses trobades que es duran a terme als municipis del Lluçanès durant tota la legislatura. D'aquesta manera tots els alcaldes i regidors coneixeran tot el territori i el patrimoni cultural del Lluçanès.
Foto grup
El passat dissabte 30 de gener es va fer la primera trobada i l'assistència va ser de més de quaranta persones durant tot el matí.
La jornada va començar amb un esmorzar a peu dret al Mas Vilasendra on tothom va poder fer intercanvi d'impressions a una de les masies més representatives del municipi. Tot seguit es van traslladar fins al Centre Cívic d'Oristà, on es va fer reunió del Consorci del Lluçanès, i els caps d'àrea van exposar els seus projectes. A continuació van anar a peu fins a la Cripta i el Museu de Terrissa dels Països Catalans, on tothom va quedar impressionat amb la visita guiada del Mossèn Àngel, rector d'Oristà. I per acabar la jornada van anar fins al jaciment de Puig Ciutat per veure les últimes obres realitzades: la zona d'aparcament, el vallat de seguretat, els panells informatius amb el codi QR, la zona d'esbarjo i les primeres dues zones arqueològiques consolidades.
Aquestes trobades han estat una proposta de la Direcció del Consorci del Lluçanès.

Imatges i vídeos

Esmorzar al Mas VilasendraEsmorzar al Mas VilasendraEsmorzar al Mas VilasendraEsmorzar al Mas VilasendraEsmorzar al Mas VilasendraEsmorzar al Mas VilasendraAlcaldes i regidors al Mas VilasendraReunió al Centre Cívic d'OristàReunió al Centre Cívic d'OristàReunió al Centre Cívic d'OristàReunió al Centre Cívic d'OristàVisita al Museu de Terrissa CatalanaVisita al Museu de Terrissa CatalanaVisita a la CriptaVisita a la CriptaAlcaldes i regidors a la sortida de la Cripta d'OristàVisita a Puig CiutatVisita a Puig CiutatVisita a Puig CiutatVisita a Puig CiutatVisita a Puig CiutatVisita a Puig Ciutat
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2019 08:35