Propera recollida de plàstics agrícoles

Dimecres 09/05/2018

 

El Consorci del Lluçanès conjuntament amb l'Ajuntament d'Oristà hem organitzat, per segon any consecutiu, la recollida de plàstics agrícoles del Lluçanès.

 

recollida plàstics agrícoles

 

El funcionament serà el següent:

- Totes aquelles explotacions o cases de pagès que estiguin interessades ho han de comunicar abans del dia 28 de maig al seu ajuntament (938128006) o bé al Consorci del Lluçanès ( consorci@llucanes.cat / 938880050). L'aportació per rebre el servei serà de 20€ per explotació, el qual el cobrarà directament el Consorci del Lluçanès al número de compte que comunicareu.

- Per a fer aquesta comunicació heu d'omplir el document que us fem arribar, on constaran les vostres dades i el número de compte.

- Hauran de comunicar l'adreça exacte on s'haurà de recollir els plàstics ja que un transport passarà casa per casa. Demanem que els plàstics estiguin el màxim ben recollits, nets, secs i en un lloc accessible per tal de facilitar la recollida.

- Es recollirà film agrícola, cordills, sacs i reixes.

- Un cop hàgim recollit totes les dades elaborarem un recorregut per optimitzar la recollida i us comunicarem la data i horari aproximat de recollida.

Altres informacions:

- Els plàstics recollits seran dipositats en un gestor de residus especialitzat i es comptarà amb un certificat de la seva gestió.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2019 08:35