Fotos de la inauguració del jaciment de Puig Ciutat

Dilluns 14/03/2016
Inauguració Puig Ciutat

El passat dissabte 12 d'abril finalment es va poder celebrar la inauguració del Parc Arqueològic de Puig Ciutat. A l'acte s'hi va concentrar un gran nombre d'assistents. Van presidir l'acte la Sra. Mª Àngels Blasco, Directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central, el Sr. Isaac Peraire, president del Consorci del Lluçanès i alcalde de Prats de LLuçanès i el Sr. Marc Sucarrats, alcalde d'Oristà. També van assistir el Sr. Josep Salom, diputat de la Diputació de Barcelona i alcalde de Tona, alcaldes del Lluçanès, representants d'institucions culturals, aficionats a l'arqueologia i veïns del municipi i rodalies. Molts veïns van arribar caminant des de les rutes que s'han senyalitzat des de La Torre i d'Oristà.
Seguidament es va fer una xocolatada per a tots els assistents. I per acabar l'Àngels Pujol i el Roger Sala, dos dels arqueòlegs que han dirigit les obres de museització del jaciment, van fer una visita guiada pel jaciment.

Imatges i vídeos

Puig CiutatPuig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatPuig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatFoto Puig CiutatFoto Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatPuig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatInauguració Puig CiutatPuig Ciutat
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2019 08:35