CAMINADA A ORISTÀ

Dijous 17/05/2018
DE CAMÍ A LA QUINTANA I SEGUINT LA GAVARRESA

El passat dimarts 15 de maig a la tarda, els assistents dels tallers d'envelliment actiu d'Oristà van retrobar-se per fer la primera i última caminada de la temporada. Les pluges incansables d'aquest dies fan estrènyer les nostres agendes essent impossible encabir-hi totes les activitats previstes!

Els participants van trobar-se davant del Local Social per sortir caminant direcció a la Quintana. El recorregut es redibuixa de nou cada cop que s'intenta passar algunes de les passeres o palanques que travessen la riera Gavarresa, està a vessar! Es segueix caminant fins al punt en el que el riu Bassi conflueix amb la riera... i finament ens donem per vençuts fent mitja volta i retornant pel mateix camí d'anada, no hi ha opció a travessar-lo. Vam compartir el recorregut amb la flora pròpia, en el seu punt màxim de verdor a la llera de la riera: ortigues, cards però també un prat ple de camamilla.

En l' activitat van participar-hi unes 16 persones i està previst reprendre les caminades de cara a la tardor. L'activitat va realitzar-se gràcies a l'interès dels assistents al grup que es realitza setmanalment, amb la col·laboració de l'ajuntament i organitzat des de Consorci del Lluçanès.

Imatges i vídeos

CaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminadaCaminada
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2019 08:35